Toppfolk fra nord

Vi slipper nye navn  på Etterretningskonferansen.

Kirsti Bergstø er stortingsrepresentant for SV. Bergstø er fra Nesseby i Finnmark, og har tidligere vært nestleder i Sosialistisk Ungdom.  Hun gikk i vår ut offentlig med  en oppfordring til  den norske regjeringen om at den «den politiske boikotten av  Russland må opphøre.»  Bergstø mente Norge har lagt an en for kald skulder mot Russland.

Ingvild Aleksandersen har siden 2013 vært assisterende fylkesmann i Finnmark, og er nå fungerende fylkesmann etter at Gunnar Kjønnøy gikk av. Aleksandersen er utdannet jurist fra Universitet i  Oslo, har vært juridisk leder i Finnmark fylkeskommune, privatpraktiserende advokat, dommerfullmektig og advokat og nestleder i Finnmarkseiendommen.

Gerd H. Kristiansen  fra Nordreisa er 1. nestleder i Troms KrF, og fylkesråd i Troms fylkeskommune. Hun har ansvar for plan og økonomi. Kristiansen hare vært opptatt av å utvikle samarbeid mellom de tre nord-norske fylkene, blant annet om forsvars og nordområdepolitikken.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s